پرداخت امن

پرداخت اینترنتی چیست؟

پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک یا فروشگاه و از طریق اینترنت انجام شود. در واقع خریدار با استفاده از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید کند و پول آن را همان موقع پرداخت نماید.

فرآیند پرداخت اینترنتی

مدیران سایت‌های اینترنتی با بانک‌ها قراردادی می‌بندند و به این ترتیب پول باهمکاری بانک از طریق اینترنت از حساب مشتری به حساب مدیر سایت واریز می‌شود. در حال حاضر بسیاری از بانک‌ها این امکان را فراهم آورده‌ا‌ند که افراد بتوانند با استفاده از کارت‌های بانکی تحت شتاب، خرید اینترنتی انجام دهند. یعنی این بانک‌ها به عنوان دروازۀ پرداخت یا درگاه پرداخت یا در اصطلاح Gateway عمل می کنند.

با چه کارت‌هایی می توان خرید اینترنتی کرد؟

با تمامی کارت‌های عضو شتاب می‌توانید خرید را انجام دهید در نظر داشته باشید که شما با هر کارت به دروازه پرداخت اینترنتی بانک متصل خواهید شد و فرآیند خرید را انجام خواهید داد.

پارامترهای لازم برای خرید اینترنتی

در هنگام خرید اینترنتی ۴ پارامتر کارت بانکی از شما پرسیده می شود که در ادامه به تشریح آن میپردازیم.

۱- شماره ۱۶ رقمی درج شده بر روی کارت:

این شماره در کارت همه بانک‌ها، بر روی کارت درج شده است.

۲- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم:

رمز خرید اینترنتی، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاه‌های خودپرداز وارد می‌نمایید متفاوت می‌باشد. حتی این رمز با رمز اینترنت بانک که حساب خود را از طریق اینترنت چک می‌کنید، نیز متفاوت است. در اکثر بانک‌ها زمانی که کارت خود را تحویل می‌گیرید، رمز خرید اینترنتی ندارید. برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی یکی از کارهای زیر را باید انجام دهید:

  • اکثر بانک ها امکان تعریف رمز خرید اینترنتی را در دستگاههای ATM خود قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه کنید. کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را تعریف کنید.
  • به شعبه بانک خود مراجعه کنید و بگویید می‌خواهم رمز خرید اینترنتی دریافت کنم. اگر بانکتان بانک خوبی باشد حتماً راهنمایی می‌شوید.

۳- کد CVV2:

کد CVV2 به صورت یک عدد ۳ رقمی یا ۴ رقمی مانند شمارۀ ۱۶رقمی حک شده روی کارت، بر رو و یا پشت اکثر کارت‌ها حک شده است. در برخی کارت‌های بانک تجارت، کد CVV2 به صورت رقم ۱۷، ۱۸ و ۱۹ بعد از ۱۶رقم شماره کارت حک شده است.

۴- تاریخ انقضاء:

تاریخ انقضاء هم روی اغلب کارت‌های بانکی حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، نگران نباشید. از عدد ۱۲ به جای ماه و از ۹۹ به جای سال انقضای کارت استفاده نمایید.

پس از آنکه موارد ذکر شده را وارد کردید منتظر بمانید تا پرداخت اینترنتی شما تایید گردد و در همان لحظه مبلغ از حساب شما کسر گشته و مجددا به سایت بی‌تو‌بی‌سی‌ باز می‌گردید و ادامه مراحل خرید را انجام خواهید داد.

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم